s

Ochrana osobných údajov

V Jungle park s.r.o., IČO: 45297126 (ďalej len „my“) venujeme ochrane osobných údajov veľkú pozornosť. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na našich stránkach sú spracovávané v súlade so zákonom č. 122/2013 Z.z. (ďalej len „zákon o ochrane osobých údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov nám týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov.

 

Aké údaje spracovávame?

Spracovávame nasledujúce osobné údaje:

  1. kontaktné údaje – ak nás kontaktujete pomocou formulára, spracovávame Vaše vyplnené meno a e-mail. Tieto údaje sú dobrovoľné.
  2. údaje o vašom správaní na webe – kvôli zlepšovaniu našich služieb sledujeme chovanie návštevníkov webu a jednotlivých stránok.  Na základe IP adresy zariadenia vyhodnocujeme návštevnosť podľa rôznych prehliadačov (Chrome, Opera,..), používaných zariadení (Mobil, Tablet, …), operačných systémov (Windows, iOS,..) a podľa polohy zariadenia.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávame k vašej osobe, radi vám ich na požiadanie poskytneme písomne.

 

COOKIES

Súbory cookies sú malé súbory, ktoré sa ukladajú do vášho prehliadača, ak váš prehliadač toto ukladanie podporuje, a na váš disk. Cookies slúžia nato, aby sme vedeli, či ste už náš web navštívili. Vďaka cookies môžeme načítanie webových stránok zrýchľovať pri Vašich opakovaných návštevách.

 

Prečo tieto údaje spracúvame?

Zlepšenie web stránky – snažíme sa, aby bola naša webstránka vyhovujúca návštevníkov a neustále ju vylepšujeme

Komunikácia – ak využijete kontaktný formulár na našej webstránke, vami vyplnené údaje slúžia nato, aby sme vám mohli na správu odpovedať

 

Odkazy tretích strán

Na našej webstránke neuverejňujeme žiadne odkazy na služby alebo produkty tretích strán

 

Neposkytujeme vaše údaje tretím stranám

Nepredávame, neobchodujeme ani žiadnym iným spôsobom neposkytujeme vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí nám asistujú pri vytváraní web stránok, spolupracujú na našich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s úchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné.

Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciam je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonom Slovenskej republiky.

 

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. V prípade žiadosti o úpravu alebo výmaz vašich osobných údajov, nám napíšte na e-mailovú adresu junglepark@centrum.sk.

 

Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov

Ak sa rozhodneme zmeniť podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.

Tieto podmienky sú platné od 9.11.2018

 

Kontaktujte nás

Ak máte akékoľvek otázky alebo podnety, napíšte nám.

Jungle Park, s.r.o.
819 013 22 Rosina

Web: junglepark.sk
Email: junglepark@centrum.sk